miercuri, 11 noiembrie 2015

Turistii sunt atrasi de serviciile hoteliere oferite de Hotel Helin

Turistii sunt atrasi de serviciile hoteliere oferite de Hotel Helin

Hotel Helin poate fi considerat un hotel ce ofera servicii hoteliere exceptionale si care stie foarte bine cum sa atraga cat mai multi turisti, toate acestea aducand pe de o parte beneficii financiare, iar pe de alta parte multa satisfactie.

Hotel Helin aplica diferite strategii de marketing pentru a putea atrage turistii in cadrul sau. Pentru acest lucru este nevoie de parcurgerea mai multor pasi, printre care enumeram:

  • este foarte important sa se inteleaga nevoile pietei si aici intra: la ce se asteapta clientii, raportul dintre cerere si oferta, numeroase discutii cu reprezentantii primariilor, discutii ce au loc cu turistii, observarea celorlalte hoteluri care sunt amplasate in zona, diverse cautari realizate pe Internet.
  • adaptarea ofertei in ceea ce priveste caracterisitcile pietei si aici intra: dotarile din cadrul hotelului, tarifele care sunt practicate, activitati de tip turistic care se pot desfasura.
  • extrem de importanta este si promovarea hotelului, care cuprinde: diferite strategii profesionale ce sunt necesare pentru cunoasterea hotelului de catre potentiali clienti; sa se faciliteze accesul catre locatia hotelului; serviciile hoteliere trebuie sa fie realizate foarte bine, hotelul trebuie in mod clar sa se diferentieze de restul concurentei. Hotel Helin este clasificat printre acele hoteluri din Craiova care indeplineste o multime de metode facile in ceea ce priveste promovarea si anume: crearea unor website-uri cu design-uri de calitate, atractive, usor de accesat, actualizate si functionale; optimizare de o foarte buna calitate pe motoarele de cautare, inscrierea in diferite portaluri turistice; diferite anunturi sau Adwords in Google; diferite semne ce sunt amplasate in zonele unde exista trafic crescut; organizarea unor evenimente de tip cultural; etc.
  • realizarea culoarelor de vanzari: accesarea grupurilor cat mai largi de potentiali clienti, sa se realizeze cresterea vanzarilor din cadrul hotelului respectiv, atentie deosebita acordata activitatii de baza a hotelului.
Pentru informatii suplimentare despre Hotel Helin sau pentru a va face o rezervare, va recomandan sa completati cu mare incredere formularul de pe pagina de contact a website-ului www.helin.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu